Osa Coop

June 9, 2020

Despre spiritul OSA coop:
OSA coop este o cooperativă socială, bazată pe principiile reciprocității, cooperării libere și spontane și pe valorile economiei sociale și solidarității sociale. Astăzi este una dintre cele mai active companii la nivel national în furnizarea de servicii de asistență socială.
· OSA coop pune prioritate pe nevoile, sentimentele si emotiile pacientilor, colegilor si tuturor celorlalte persoane care fac parte din ecosistemul ingrijirii medicale.
· Suntem interesati in dezvoltare profesionala continua; credem in avantajele tehnologice de ultima ora si le punem la dispozitia personalului nostru pentru a crea un mediu de lucru dinamic, competitiv in care dezvoltarea personala aduce valoare afacerii pe care o dezvoltam.
· Avem o cultura bazata pe incredere, integritate si respect mutual. Lucram in echipa si punem nevoile altora inaintea noastra.

Daca iti doresti un loc de munca in Italia, care sa aiba conditii moderne si un ambient placut de lucru, atunci noi suntem solutia perfecta pentru tine.