RECONTA MANAGEMENT GROUP SRL

April 3, 2024

Societatea Reconta Management Group, cu capital mixt italo-roman s-a constituit in anul 2002 din initiativa Domnului Claudio Pucci, contabil italian. Societatea are sediul principal in Bucuresti si o filiala in Ploiesti.

Datorita pozitiei sale centrale si legaturile facilitate de Bucuresti, isi dezvolta activitatea in toata Romania. Pasiunea si experienta profesionala au permis societatii sa se dezvolte in decursul anilor.

Misiunea grupului este aceea de a oferi suport profesional total societatilor care au interese in Romania, cu precadere investitorilor italieni si straini care isi desfasoara afacerile in aceasta tara si au nevoie de consultanta si asistenta. A devenit indispensabil pentru societatile care vor sa isi desfasoare activitatea in strainatate in mod competitiv, sa respecte toate normele si standard-urile europee.

Societatea isi desfasoara activitatea cu respectarea standardelor de calitate pentru care profesionistii straini care participa sunt certificati, acestia aducand aportul lor de know-how provenind din anii de indelungata experienta profesionala in diversele ramuri de specializare in tarile de origine.

Societatea este autorizata sa desfasoare activitati profesionale in Romania, fiind inscrisa la CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) si la Camera Consultantilor Fiscali din Romania.

Staff-ul este compus din diverse profesiuni care acopera aria fiscala si administrativa, financiara si in domeniul muncii. Toti colaboratorii nostrii vorbesc corect limbile romana, engleza si italiana.